DIDUGA LARA TUKANG PARKIR MATI NING TOILET SEKOLAHAN

 

INDES-HANKAM-DIDUGA LARA TUKANG PARKIR MATI NING TOILET SEKOLAHAN

BLORA, Petugas parkir ditemokake tiwas ing jedhing umum duweke SMK Negeri 2 Blora, Senen awan (16/11). Korbane dikenal kanthi jeneng Suradi (65), warga Desa Karangjati, Kecamatan Blora.

Data sing diklumpukake ing lapangan nuduhake yen ana warga sing pengin turas ing jedhing sekolah meruhi kedadeyan kasebut. Nalika arep mlebu toilet, korban ditemokake ing kamar mandhi.

"Sawise ngerti yen ana wong sing tiwas. Warga kasebut langsung nglaporake menyang sekolah. Lan diterusake menyang kepolisian," ujare salah sawijining guru, sing nolak dimangerteni jenenge.

Kedadeyan iki nggegerna sak sekolahan. Sawetara warga ing sekitar sekolah uga katon padha teka.

"Aku ora pati ngerti sejatine. Dumadakan ana laporan wong mati ing jedhing kasebut. Pancen, jedhing iki duweke sekolah. Nanging kasedhiya uga kanggo umum, dadi sapa bisa nggunakake," jarene.

Kepala polisi sektor Blora, AKP Joko Priyono lumantar Kanitreskrim Edi Santoso ujar manawa korban kasebut nandhang asma. Lan dicurigai yen penyakit iki muncul maneh nalika arep turas ing WC Sekolahan.

"Dadi korban iki ngalami asma wiwit 5 taun kepungkur. Bisa uga sawise turas ing jedhing iki, penyakite umat," jarene. (Roy)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel